+45 39 69 55 29 DREYER AUTOMOBILER A/S Vandtårnsvej 79, 2860 Søborg

Værksted

Værksted

Hos Dreyer Automobiler udfører vi autoriseret service på Suzuki, Mitsubishi samt Chevrolet.

Vores mekanikere er alle efteruddannet som serviceteknikere for hvert deres mærke. Det sikrer vores kunder at arbejdet bliver gjort korrekt ifølge fabrikkens foreskrifter. Nye biler og ny teknik gør behovet for specialister i netop din bil større end nogensinde. Derfor bliver alle mekanikere løbende sendt på kurser i dette hos vores  importør/fabrik.

Prisen er aftalt på forhånd.

Skulle der blive konstateret uforudset ekstra arbejde, ringer værkstedet dig op med det samme. Sammen træffer vi en beslutning om hvad der skal laves, så der ikke er overraskelser når bilen hentes.

 

Basis service, når din Suzuki, Chevrolet eller Mitsubishi’s fabrikgaranit er udløbet.

Basisservice er et nyt serviceeftersyn til biler, hvor fabrikgarantien er udløbet. Det er mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre.

Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter, og værkstedet skifter olie og filter. Og hvis der er ting, der trænger til en udskiftning, kontakter værkstedet dig inden. På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Spørg vores værksted om prisen for et Basisservice til lige netop din bil.

Priser fra Kr. 1.195.- inkl. moms.

 

Værkstedet kontrolleres af Teknologisk Institut.

Lige som biler, skal vores værktøj også løbende tjekkes, vedligeholdes samt justeres. Derfor har vi siden 1993 indgået aftale med Teknologisk Institut, om at foretage stikprøvekontrol af kvaliteten af serviceeftersyn og mekansik arbejde. Samtidig bliver vores værktøj set efter, så din bil kan blive justeret korrekt.

Værkstedet er tilmeldt Dansk Teknologist Institet DTI, som løbende kontrollerer vores værktøj og laver stikprøve kontrol af det udførte arbejde.

(D.A.F).Danmarks Automobilforhandler Forenings værkstedskontrol er til for at sikre kunden en høj service og kvalitet af udført arbejde hver gang.

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lejebil?

Leasingbiler privat

Privatleasing – slut med uforudsete biludgifter

Privatleasing er for dig der ønsker at samle dine biludgifter. Når du privatleaser en bil hos os, er den månedlige ydelse inklusiv serviceaftale. Vi tilbyder også køb af forsikring, som indeholder en tilbageleveringsforsikring. Derudover har du mulighed for at tilkøbe vejhjælp, vinterdæk og ekstra km.

Det eneste du skal medregne i dit bilbudget, udover den månedlige leasingydelse, er ejerafgift og brændstof og evt. forsikring. Med en privatleasingaftale er det derfor slut med dyre, uforudsete regninger i din biløkonomi.

Lavere kapitalbinding – mere udskiftning

Udover en stabil biløkonomi, får du ydermere en lavere kapitalbinding ved en privatleasingaftale. En privatleasingaftale løber oftest 36 måneder, hvorefter vi tager bilen retur. Du skal derfor ikke bekymre dig om afgiftsændringer og afskrivning på bilen.

Når leasingaftalen udløber, har du mulighed for at få en ny leasingbil udleveret, samme dag du afleverer den nuværende leasingbil. På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om et evt. tab på den første bil. Vi indestår nemlig for restværdien på bilen, IKKE dig.

Se alle vores leasingbiler nedenfor.