+45 39 69 55 29 DREYER AUTOMOBILER A/S Vandtårnsvej 79, 2860 Søborg

Værksted

Værksted

Hos Dreyer Automobiler udfører vi autoriseret service på Suzuki, Mitsubishi, Aiways samt Chevrolet.

Vores mekanikere er alle efteruddannet som serviceteknikere for hvert deres mærke. Det sikrer vores kunder at arbejdet bliver gjort korrekt ifølge fabrikkens foreskrifter. Nye biler og ny teknik gør behovet for specialister i netop din bil større end nogensinde. Derfor bliver alle mekanikere løbende sendt på kurser i dette hos vores  importør/fabrik.

Prisen er aftalt på forhånd.

Skulle der blive konstateret uforudset ekstra arbejde, ringer værkstedet dig op med det samme. Sammen træffer vi en beslutning om hvad der skal laves, så der ikke er overraskelser når bilen hentes.

 

Basis service, når din Suzuki, Chevrolet eller Mitsubishi’s fabrikgaranit er udløbet.

Basisservice er et nyt serviceeftersyn til biler, hvor fabrikgarantien er udløbet. Det er mindre end et stort serviceeftersyn og koster derfor også mindre.

Bilen bliver efterset på de mest vitale punkter, og værkstedet skifter olie og filter. Og hvis der er ting, der trænger til en udskiftning, kontakter værkstedet dig inden. På den måde har du en bil, der er tjekket og køreklar til en meget attraktiv pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Spørg vores værksted om prisen for et Basisservice til lige netop din bil.

Priser fra Kr. 1.195.- inkl. moms.

 

Hent vores værksteds app

En god ide til at huske vedligeholdelse af sin bil er, at downloade samt bruge vores værksteds app. Den indeholder en række praktiske funktioner og giver dig en bedre service. Fx kan du få styr på din Suzukis serviceplan og nemt bestille tid på værkstedet.

Suzuki App’en giver dig fx:

 • Vores infomation med ”hurtig” ring, mail og ruteplanlægning
 • Overblik over din bils data i “garagen”
 • Servicestatus – se hvornår din Suzuki skal til næste service- og karosserieftersyn, og bliv mindet om det
 • Mulighed for at bestille tid direkte på værkstedet
 • Skadesguide, hvor du kan se hvad du skal gøre, hvis du bliver impliceret i et uheld

 

 

Del din regning op med en værkstedskonto

Mange bilejere kender frygten for at stå med en uventet og dyr værkstedsregning, som det kan være svært at finde pengene til her og nu. For at gøre det lettere at være bilejer har Nordea skabt en værkstedskonto, som er en rentefri kredit. Der er heller ikke gebyrer på kontoen, så din regning bliver med andre ord ikke større, fordi du vælger at dele den op i bidder.

Kontoen kan nemt oprettes og bruges hos mange værksteder. Er du interesseret i en værkstedskonto, så ring til os eller kom forbi forretningen.

 

Fordele ved værkstedskonto

 • Du er klar, skulle der komme en uventet værkstedsregning.
 • Du får en enkel og fair ordning til afbetaling af din bilreparation.
 • Renten er 0 %, gebyr er 0,- kr. og ÅOP er 0 %
 • Du kan bruge værkstedskontoen på service, dækskift, reparationer og ekstraudstyr.
 • Du opretter kontoen nemt hos os og betaler automatisk via betalingsservice.
 • Tilbagebetaling starter løbende måned plus 30 dage. Får du fx værkstedsregningen i januar, begynder du at betale 1. marts.

Værkstedet kontrolleres af Teknologisk Institut.

Lige som biler, skal vores værktøj også løbende tjekkes, vedligeholdes samt justeres. Derfor har vi siden 1993 indgået aftale med Teknologisk Institut, om at foretage stikprøvekontrol af kvaliteten af serviceeftersyn og mekansik arbejde. Samtidig bliver vores værktøj set efter, så din bil kan blive justeret korrekt.

Værkstedet er tilmeldt Dansk Teknologist Institut DTI, som løbende kontrollerer vores værktøj og laver stikprøve kontrol af det udførte arbejde.

(D.A.F).Danmarks Automobilforhandler Forenings værkstedskontrol er til for at sikre kunden en høj service og kvalitet af udført arbejde hver gang.

Send værkstedsforespørgsel

Vi vender tilbage for at fuldføre din booking

Ønsker du en lejebil?