+45 39 69 55 29 DREYER AUTOMOBILER A/S Vandtårnsvej 79, 2860 Søborg

Om Dreyer Auto

Om Dreyer Automobiler

Hjertelig velkommen hos Dreyer Automobiler. En familie ejet og drevet bilforretning siden 1984. 

 

En god handel

For os er en god handel når begge parter føler de har gjort en ordenlig handel. Vi sørger altid for at enhver aftale i handelen bliver overholdt, og som kunde hos os kan du være sikker på en professionel rådgivning.  

Finansiering

Du kan selv vælge hvilken betalingsform du ønsker. Kontant, finansiering med eller uden udbetaling eller privatleasing. Det tager et øjeblik at regne et tilbud sammen. Du kan altid ringe til vores salgsafdeling for et tilbud.

Forsikring

Du bestemmer selvfølgelig helt selv hvor bilen skal forsikres. Vi samarbejder med de fleste selskaber. Har du ikke noget kan vi hjælpe dig godt i gang med et selskab, som har din nye bil som speciale i samarbejde med importøren. Det giver ofte en bedre pris, end som ny kunde hos et andet forsikringsselskab.

Serviceaftale

En serviceaftale lægger bilens økonomi ind i en fast og tryg ramme, hvor der aldrig er usikkerhed om regningernes størrelse. Der betales et fast beløb pr. måned for bilens vedligeholdelse, og på den måde fordeles udgifterne i mange mindre portioner. Nemt og bekvemt.

Når du tegner en serviceaftale hos os, dækker det faste beløb pr. måned også alle reparationer i perioden (undtaget er dog trafikskader og selvforskyldt skade). Du skal blot huske at komme på værksted til tiden – dvs. indenfor de anbefalede serviceintervaller. Serviceaftalen dækker ikke dæk.

Fordelen for dig er, at du kan overholde serviceplanen for din bil uden bekymringer om regninger på uønskede tidspunkter og uden usikkerhed om regningernes størrelse. Prisen er aftalt på forhånd.
Suzuki Serviceaftalen kan tegnes til en fabriksny eller lettere brugt Suzuki (op til 1 år gammel) . Forhandleren kan give dig mere information om prisen med dit kørselsbehov og den dækning, du ønsker. Og det er også muligt at med-finansiere Serviceaftalen, når der skal laves en lånefinansiering af bilen.

Medarbejdere

Salgsafdelingen

Jacob Dreyer

Jacob Dreyer

Salg

Rasmus Dreyer

Rasmus Dreyer

Salg

Leif Dreyer

Leif Dreyer

Salg

Bogholderi

Værksted og reservedele

Bo Christiansen

Bo Christiansen

Værksted

Lars Nielsen

Lars Nielsen

Værksted

Brian Greibe

Brian Greibe

Reservedele

Henning Møller

Henning Møller

Reservedele

Leasingbiler privat

Privatleasing – slut med uforudsete biludgifter

Privatleasing er for dig der ønsker at samle dine biludgifter. Når du privatleaser en bil hos os, er den månedlige ydelse inklusiv serviceaftale. Vi tilbyder også køb af forsikring, som indeholder en tilbageleveringsforsikring. Derudover har du mulighed for at tilkøbe vejhjælp, vinterdæk og ekstra km.

Det eneste du skal medregne i dit bilbudget, udover den månedlige leasingydelse, er ejerafgift og brændstof og evt. forsikring. Med en privatleasingaftale er det derfor slut med dyre, uforudsete regninger i din biløkonomi.

Lavere kapitalbinding – mere udskiftning

Udover en stabil biløkonomi, får du ydermere en lavere kapitalbinding ved en privatleasingaftale. En privatleasingaftale løber oftest 36 måneder, hvorefter vi tager bilen retur. Du skal derfor ikke bekymre dig om afgiftsændringer og afskrivning på bilen.

Når leasingaftalen udløber, har du mulighed for at få en ny leasingbil udleveret, samme dag du afleverer den nuværende leasingbil. På den måde kan du fortsætte med at være godt kørende, uden at skulle bekymre dig om et evt. tab på den første bil. Vi indestår nemlig for restværdien på bilen, IKKE dig.

Se alle vores leasingbiler nedenfor.